300.000,- i 2015 også!!!

Resultatet for Kvålsdagan 2015 er nå tilnærmet klart. Det ser ut til vi lander på rimelig nøyaktig 300.000,- i år også !!! Det har hvert eneste år blitt investert i materiell og inventar, og i 2015 ble det bl.a. kjøpt et ekstra telt og betalt siste avdrag på de to store teltene. Utover det er det en liten nedgang i sponsorinntekter, fiskekonkurransen(avlyst) og markedsdagen(bl.a kuskitbingo). Men det er økning fra bl.a. cupen, baren, grillen, restauranten, lykkehjul, ansiktsmaling, vannball og loddsalg. Noen opp, noe ned, totalen er uansett veldig bra.

Vi håper de fleste kan tenke over hva dette betyr for Trønder-Lyn som lag, og for Kvål som bygd. Det er fremdeles ingen som slår oss på arrangement i nærområdet, og det skal vi være stolte av. Planlegginga av Kvålsdagan 2016 står snart for døra, og vi satser på et flott arrangement til neste år også, da med ny general(Svein Ingar Sæther) bak roret.