Uke 8 og 9 i Trehjørningen

Helga vi går inn i nå, dvs. fra 19.- 21. februar blir en ny fin vinterhelg der du kan velge mellom lang eller kort tur på ski, forholdene er gode helt fra Trehjørningen over Kregneskjølen og ned til Skjetnmyra (Melhus ILs skianlegg). Skøytebanen er klar til bruk, velkommen ut på virkelig god is!

Skiheisen i Skilekbakken går fredag kveld 18-20.30 og søndag 11.00-14.00. Foreldrevakter til heisen ønskes.Skiheisen kjøres tirsdager og fredager 18.00-20.30, samt søndager 11.00-14.00 i vinterferieuka (uke 8) og i uke 9.

Siste poengrenn går torsdag 3. mars. Stilart er fristil. Vi kjører premieutdeling  fortløpende etter målgang i årsklassene. Nøkkelord for denne kvelden; spennende premier, overraskelser, konvoluttsalg(påskeegg-premier), vi legger ut varelageret vårt av Trønder-Lyn klær til salgs.

Takk for et fin kveld med klubbmesterskap så  sees vi i Trehjørningen Idrettspark- et av landets mest komplette vinteridrettsanlegg. Nemlig:)