Siste poengrenn

Sesongens siste poengrenn, med tilhørende premiering, ble gjennomført i kveld. Ca 75 deltakere gikk på ski, fikk premie for 3 og 5 renn, og jammen tror jeg ikke det var en langøret kar på besøk også.

Vi takker for en kjempefin sesong. Det er synd å avslutte nå når anlegget ligger i all sin prakt, men det er lov å bruke anlegget til ski, akebrett, skøyter etc selv om vi ikke har noe fast arrangement  Vel møtt igjen til neste sesong 🙂

Minner om at heisen går tirsdag og fredag kl 18-20:30, og søndag kl 11-14. Til uka går den også på mandag kl 18-20:30. Vi håper å kunne holde åpent til og med påske, men det er selvfølgelig avhengig av været

Isen holdes åpen og prepareres så lenge temperaturen spiller på lag med oss

Følg med på facebook/trønderlyn ski for kjappe nyheter, ekstra åpning av skiheisen og andre endringer. Vi ønsker oss flere som kan være med som heisvakt, da vi er avhengig av å være minst to voksne hver gang det kjøres. Det har med både driftsikkerhet og barnas sikkerhet å gjøre.

Velkommen til Trehjørningen Idrettspark