Tilbud på høring

Skiavdelingas leder har i dag mottatt et tilbud fra Norsk Kylling:  Kort fortalt  så trenger de tilhørighet til et skianlegg, de har ansatte som spiller ishockey, og blant annet leier bane på Korsvegen. De har tilbudt oss 100 000 i året for en seksårsperiode mot at de får arrangere 8 bedriftsrenn i vintersesongen, 8 terrengløp høst og vår.Alt på onsdager. Fast skøytebaneleie mandager 19-21 i sesongen. De krever da å få døpe om område til Kyllingparken. Digre oppblåsbare kyllingfigurer vil bli tredd ned over alle hus i Trehjørningen. På grunn av pipa i Skihytta vil storkyllingen stå med rumpa i været. Alle vakter på Trønder-Lyn arrangement må gå med kyllingdrakt som en del av promoteringen av Norsk Kylling. Vi får ikke selge kjøttprodukter fra andre slakteri på våre arrangement. Alle Gildeprodukter destrueres i ny kakkelovn ved utedoen. Har du synspunkter på detteså vil vi gjerne høre de. Leder-Asbjørn.