Dugnad i Trehjørningen 18.9.

Bli med og utvikle kommunens beste friluftsområde videre!

Søndag 18. 9. tar vi ei dugnadsøkt i Trehørningen Idrettspark. Vi starter i vei kl. 11.00 og holder på til middagstid. Vi avslutter med grilling i tretida på ettermiddagen. Av dugnadspunkter kan nevnes; tilrettelegging for frilek på haugen ved Skihytta, maling inne og ute. Motorsag/grensag arbeid ved langrennstraseene våre.   Snekkerarbeid på skiskytterarena. Rydding ved målområdet vårt. Traktorkjøring med grusmasser inn i traseen. Vi vil være spredt på områder som;  inne og ute ved Skihytta, hockeybanen, skiskytteranlegget, skilekbakke og i løypetraseen.Bilder av dugnadsplakater blir lastet opp etter hvert her.

Nøyer du deg med å ta med familien på tur i Trehjørningen denne dagen og får lyst til å grille med oss, så går det bra det også:)

Meld gjerne fra til meg eller på skisida vår på Fb  om det er noe spesielt abeidsoppdrag du har lyst til å bidra med.

For Skiavdelinga- Asbjørn