Klubbmesterskap 2017

Da var årets siste arrangement på langrennski gjennomført. Nesten 90 deltakere gjennomførte årets klubbmesterskap, med påfølgende premieutdeling til alle som har gått poengrenn gjennom vinteren. Flotte forhold, flotte deltakere, hjelpere, foreldre mm. Håper alle har kost seg på torsdagskveldene gjennom vinteren, og kommer tilbake neste år. Det er lenge siden vi har fått gjennomført 7 renn på direkten på snø, så all honnør til løypemannskapet

Minner om Elgdilten og Elgkalvdilten til helga (lørdag fra kl 10). Det er faktisk 40-årsjubileum for Elgdilten og premiere for Elgkalven, så vi satser på godt oppmøte i godværet.

Takk for årets sesong og velkommen tilbake. Anlegget ligger fremdeles dekt med snø, så benytt anledningen til å holde kroppen i gang

Resultater fra kveldens Klubbmesterskap her