Poengrenn 2020

Vedlagt er oppsettet for vinterens poengrenn, endringer og oppdatert info finner du på facebook-sida til Trønder-Lyn Ski. Aktivitet for ung og gammel er viktigere enn tideler og skipreparering når vi arrangerer. I år gjør vi en vri på tidtakinga sånn at de fra skolealder og opp til senior som vil ha tidtaking melder fra om det.  Alle deltakere blir behørig registrert, heiet fram og kommentert over mål av våre dyktige funksjonærer. For at vi skal klare å arrangere renn hver vinter er vi i Skistyret avhengige av hjelp, en del foreldre blir ført opp som funksjonærer på et av rennene, takk for hjelpa! Vi har og noen faste funksjonærer som er grunnfjellet som vårt arrangement hviler på, takk speaker Johan, starter Anders, Christian og Gunhild i tidtakerbua, Atle, Vegard og løypemannskapetPoengrenn 2020.