Velkommen til Elgdilten og Elgkalven 2022

Søndag 27. februar fra kl.09:00 og til 12:00 så kan du starte på årets Elgdilt. Løypa går som den har gjort de siste åra med start og mål ved Skihytta i Trehjørningen Idrettspark. Det 15 km lange turrennet tar deg opp Stenveien, forbi Torkelstjønna og opp til Sopphaugan. Videre nordover Kjølrunden på vestsida via saftstasjon ved Kringlåttjønna og nord til Bjørkliakrysset før du følger løypa til nedfarten ned Stensåsveien og tilbake til stadion.

Elgkalven er et tilbud til de som synes at Elgdilten blir i lengste laget, barna får prøve forskjellige sløyfer inn på Langmyra og velge i blant, distanser på mellom 2-6 km. De kan se fram til Elgbamse som premie og natursti underveis.

Påmelding gjøres til Kjetil Hulsund på epost: kje-hul@online.no eller mobil 95908215, alternativt på Messenger. Du kan og melde deg på i Skihytta på løpsdagen

Vi har kiosk i Skihytta, fint lekeområde utenfor, masse snø i skilekbakken og fin skøyteis. Velkommen til årets Elgdilt!

For Trønder-Lyn Ski- Kjetil Hulsund og Asbjørn Hepsø