Elgdilten 2022

2022

En kjempefin Elgdiltsøndag er over, med mange fornøyde deltakere også i år. Været ble helt som bestilt, kanskje et par timer forsinket. Vi lander på 90 deltakere på Elgdilten, og 23 registrerte på Kalven. 26 stk gikk for første gang, vi håper det frister til gjentakelse. Av de som har flest eller mottok utmerkelse i år, må nevnes Ingebrigt Eidsmo og Liv Aarhaug som deltar for 43.gang, Odd Bjørgen 36, Svein Kvaal 32 og Aslaug Storsve 31, Ingjerd Gundersen (og kanskje Svein Ingar Sæther?) deltar for 10.gang, Anders Fjærli 15, Kjell Noralf Losen 20, Arve Fjærli og Lars Kvam 25 (Lars var for øvrig dagens løypekjører på Kregneskjølen). Vi gratulerer!

Neste års mulige jubilanter er bl.a Anita Eidem, Marcel Lanckmans og Jostein Storsve med 20 og Per Kåre Kvaal med 15.

Vi hadde håpet på noen flere i Kalvetraseen, men noe av grunnen til redusert deltakelse der, er nok at mange kandidater valgte å gå den «ekte» Elgdilten. 19 stk under 15 år gikk 15 km, yngstemann nede i 6 år!