Håndball

MINIHÅNDBALLTURNERING 2018
Trønder Lyn Håndball arrangerer minihåndballturnering Lørdag 20.Januar
Sted: Horghallen på Lundamo
Nedenfor ligger link til info og påmelding.
OBS! Påmeldingsfrist 3.Januar

Invitasjon minihåndballturnering 2018

 

 

 

 

Årets Håndballforum 23 og 24 September.

Det er med stor stolthet vi kan informere at vi har flere ungdommer som er nominert til priser i årets Håndballforum.

Vår dommer Andrea Gundersen er sammen med sin makker Viktoria Kvam fra Skaun HK nominert til årets dommerpar 🙂

Vi har også følgende spillere som er nominert til årets begeistrer, disse er Ingrid Nordtømme, Julia Sannes, Pernille Sæther og Nadja Pauline Rosanoff Bjorå 🙂

Vi er tre stk fra håndballstyret som deltar på årets Håndballforum. Vi krysser både fingre og tær for våre nominerte 🙂

 

 

Havmann Cup

Den 15 september drar 16 års laget til Trønder-Lyn/Hovin på cup til Mo i Rana, vi gleder oss stort alle sammen og trur at dette blir en knallbra oppkjøring til seriestart 😃
Denne turen er gjort mulig ved hjelp av salgsdugnad av jentene selv pluss bidrag fra flere bedrifter. Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke dem her, disse er:
Auto-Frakt som bidrar med minibuss og drivstoff.
Sport 1 som bidro med varer til salgsdugnaden.
Tekton som bidro med 2500,-
Shell 7 Eleven som bidro med 2500,-
En spesiell takk til Hans Ivar Ljøkjell for at han skaffet buss fra sin arbeidsgiver og også stiller opp som sjåfør på denne lange kjøreturen😃👏

 

 

 

SOSIALE MEDIER OG IDRETT

Anbefalinger fra Norges Idrettsforbund

Idrettsforeldre og trenere må være mer kritiske til hva de legger ut i sosiale medier
Idrettsforbundet får meldinger om at foresatte, trenere eller ledere publiserer upassende ting i sosiale medier knyttet barns idrettsprestasjoner og lanserer nå seks råd. – Foresatte og tillitsvalgte i idretten bør være mer kritiske til hva som blir publisert. Resultatfokus kan fort føre til forventningspress og prestasjonsangst hos barn.
Det sier Mari Bjone, rådgiver barneidrett i Norges idrettsforbund. Hun sier veien til å publisere resultater, hause opp sine egne barn eller kritisere motstandere er kort med dagens tilgang på sosiale medier. Bjone legger samtidig til at problemet ikke er utbredt, men at det dukker opp saker innimellom.

«I dag scoret sønnen min (6) fire mål. Han er helt rå», «Vi knuste motstanderen sønder og sammen. Våre tigerboys er de beste. Ingen tap i år» eller «Se på guttungen min – han er toppscorer på laget sitt. Barcelona neste stopp?» kunne vært reelle meldinger, men er i dette tilfellet bare fiktive eksempler på hva som legges ut på Facebook, Instagram og Snapchat.

Innlegg bryter med barneidrettsbestemmelsene
– Norges idrettsforbund blir gjort oppmerksom på innlegg i sosiale medier som bryter med våre barneidrettsbestemmelser. Resultatlister skal ikke forekomme i barneidretten noe sted før barna er minst 11 år – ei heller i sosiale medier. Dessverre opplever vi det motsatte – særlig etter at sosiale medier har blitt så utbredt, sier Mari Bjone, som nå kommer med seks råd:
Slik blir du en ansvarlig trener, leder og idrettsforelder i sosiale medier:
1. Ikke legg ut resultater fra kamper eller konkurranser dersom ditt barn er under 11 år.
2. Ikke si noe stygt om barnets trener, barns lagkamerater eller deres motstandere, ei heller noe som kan påvirke ditt eller andres barn negativt.
3. Er det ditt eller barnets behov som blir ivaretatt? Snakk med ditt barn før du legger noe ut på sosiale medier. Spør deg selv om hensikten med publiseringen.
4. Ikke kom med ytringer i sosiale medier som går lenger enn det du hadde turt å si ansikt til ansikt med trenere, ledere, motstanderne eller andre.
5. Ikke publiser noe på sosiale medier dersom du er i sterk affekt. La det gå tid før du eventuelt velger å publisere noe.
6. Løft frem styrkene og innsatsen til ditt barns lag og aldri svakhetene til motstanderens lag.

– Disse tipsene har vi fått inspirasjon fra amerikaneren Chris Fore som har skrevet en blogg om idrettsforeldres oppførsel i sosiale medier. Mange av hans tips kan enkelt overføres til barneidretten her hjemme i Norge, sier Bjone.
De voksne er problemet
Bjone sier at voksne bør ha mer vekt på læring og utvikling i steden for resultater.
– Istedenfor å spørre barna om de vant, må vi heller spørre om de har hatt det gøy. Barn har rett til å delta i et trygt treningsmiljø, fritt for press og utnyttelse.
Hun sier resultatfokus gir en kortsiktig gevinst og øker muligheten for at barn mistrives og slutter.
– Med stort resultatfokus er det mer sannsynlig at barna ikke får ut sitt potensiale og slutter med idrett tidligere. Derfor er min oppfordring at foresatte, trenere og ledere blir mer bevisste når de skal bruke sosiale medier, sier Bjone avslutningsvis

 

 

 

 

Sluttspill

For første gang på veldig lenge så har et av våre håndballag kommet til sluttspill.

Det er vårt J-14 lag, dette er vi meget stolt over. Bra jobba av både jenter og lagledelsen 🙂

Sluttspillet foregår helgen 21-23 april, i regi av Charlottenlund.

Vi legger ut kampoppsettet på facebook når det er klart.

Oppfordrer alle til å bli med å se på kampene.

Vi ønsker dem lykke til 🙂

 

 

 

REISECUP 2017

Sesongens reisecup blir lagt til Steinkjer Sparebank 1 cup 28 april til 30 april.

Vi har påmeldt følgende lag: J11, J14 og J16

Som tidligere år så drar vi igjen sammen med Hovin, som har påmeldt 2 stk J10 lag, 2 stk G10 lag og 1 stk J14 lag.

Mer info kommer senere.

 

 

 

Håndballforum 2016

Lørdag 5 november dro 4 personer fra håndballavdelingen innover til Scandic Hell på Stjørdal for å delta på årets håndballforum. Etter en rekke foredrag med diverse trenere og lagledere fra klubber som har unngått frafall i sitt håndballmiljø, så var tiden kommet for utdeling av årets priser. Da vi kom til utdelingen av årets Beholder -Pris var gleden stor da det viste seg at vår egen Einar Klingenberg fikk den prisen. Han fikk denne prisen for sin gode evne til å beholde spillere uansett alder og mestringsnivå ved blant annet å gi alle lags spillere de samme muligheter til vekst, mestring og utvikling. Dette er vi i Trønder Lyn Hånall veldig stolte av 🙂

img_25061

 

 

 

 

Sommertrening

Tirsdag 3.mai starter vi med sommertrening i Horghallen, dette er et tilbud til dere som har lyst og anledning og ikke har annen trening i sommer, gjelder alle fra 10 til 16 år.

Treningstiden blir fra kl 18.00 – 20.00 hver gang.

Datoene blir som følger:

Tirsdag 3.mai, Tirsdag 10.mai, Onsdag 18.mai, Onsdag 25.mai, Onsdag 21.juni

Tirsdag 7.juni, Onsdag 15.juni, Onsdag 22.juni, Tirsdag 28.juni, Tirsdag 5.juli

Tirsdag 2.august, Tirsdag 9.august, Tirsdag 16.august

Hilsen Trønder Lyn/Hovin

—————————————————————————————————————

Herrelandskamp i Trondheim Spektrum

landskamp

Den 3 og 5 April var det oppkjøring før OL kvalik for herrelandslaget i håndball, i den forbindelse fikk noen av jentene våre på 16 års laget æren av å være med som hjelpere, dette er vi stolte av og er glad for at vi har en så flott gjeng som er så lette å spørre. på bildet ser vi fra venstre bak Emma Lervik, Jenny Lervik, Eirin Klingenberg, Hilde Kalvå og Malin Bakås Hov. Fra venstre foran Maria Harper, Mari Hovin og Julie Slørdal, i tillegg var Julia Sannes, Pernille Sæther, Nadja Rosanoff Bjorå og Melina Bolland.

Takk for at dere stilte opp jenter -:)

Kvalik er 8-9 og 10 April og sendes på TV 3, vi heier og håper gutta klarer det -:)

07.04.2016

 

 

 

 

 

 

FORELØPIG INFORMASJON OM STEINKJERCUP

Da er vi ferdig med håndballsesongen og årets avslutningscup nærmer seg med stormskritt.

I år tar vi turen til Steinkjer helgen den 22-24 April, det blir igjen sammen med Hovin som vi har gjort de siste årene,

Vi drar med følgende lag: G-10, J-12, J-13, J-16 Trønder Lyn/Hovin og J-12, J-14 Hovin/Trønder Lyn, vi fikk dessverre ikke med J-10 og J-11 da det er en veldig populær cup, hvor det er rift om plassene, men det er ordnet med noe eget for dem.

Egenandel for cupen blir 700.- pr barn/ungdom og betales inn på konto: 4230 09 10070, merk innbetaling med Steinkjer og barnets/ungdommens navn.

Det er reservert rom på Jegtvolden Fjordhotell på Inderøy, det er ca. 20 min. kjøring til Steinkjer, det var allerede fullbooket på Steinkjer i begynnelsen av Oktober, men dette er et fantastisk flott hotell, det står ca. 25 rom på Trønder Lyn og det er førstemann til mølla som gjelder. Send mail til mail@jegtvolden.no og henvis til reservasjon på Trønder Lyn.

Det er bestilt 2 busser til turen men vi vet ikke tidspunkt for avreise før kampoppsett foreligger, så info. Om dette kommer senere.

Ønsker alle sammen en trivelig og sosial cuphelgJ håper at flest mulig blir medJ

 

Hilsen Gunnar Rosanoff

Leder Trønder Lyn Håndball

 

 

 

 Håndball i Gauldal på kamp i Spektrum 06. mars

Hei alle sammen

Som noen av dere kjenner til har vi engasjert oss litt i Byåsen Handball Elite denne sesongenVi har ved flere kamper satt opp buss fra forskjellig klubber i Gauldalen inn til Spektrum når Byåsen har hjemme kamp, noe som har blitt veldig populært og inspirerende for de barna og voksne som har vært med.

Sist vi kjørte inn til kamp hadde vi med oss nesten 100 personer, og det skal sies, at det var Gauldalen som ordnet med liv på tribunene.

Vi har nå blitt samarbeidspartner med Byåsen Håndball Elite og ønsker derfor å gjøre noe ekstra med dette, og for håndball miljøet i Gauldalen.

Den 06. mars Spiller Byåsen mot Vipers, og da ønsker vi å samle håndball miljøet i Gauldalen til en fest i Trondheim Spektrum.

Vi setter opp egen buss fra hver klubb, der det skal være Byåsen sangen som skal spilles på tur inn til Spektrum, for å skape stemning før kampen.

Når bussen ankommer Spektrum vil en av spillerne fra Byåsen komme inn på bussen og ønske alle velkommen til kamp, noe som er litt stort for de unge spillerne.

Etter kamp vil det også bli mulighet for å møte spillerne og få autografer.

Dette kan jo være kampen som avgjør sølvplassen!!

Er dere med?

Hilsen Din Busstur

PS..Vi må ha antall barn som blir med på denne kampen, meld fra til lagleder på hvert enkelt lag innen Torsdag 3. mars. Lagleder vil da gi beskjed til Gunnar Rosanoff som tar seg av bestilling.

 

 

 

 

 

 

MINIHÅNDBALLTURNERING 2016

 

Trønder-Lyn inviterer til turnering for minihåndballspillere i Horghallen på Lundamo lørdag 16.januar 2016.

 

Det vil bli lagt opp til 3 kamper på hvert lag (avvikles over kort tid). Premiering til alle spillere, rett etter lagets siste kamp. Max 7 spillere på hvert lag. (Mixlag plasseres i gutteklassen)

Årsklasse: Barn født 2009, 2008, 2007 og 2006

Deltakeravgift: Kr. 400,- pr. lag, betales til konto 4230 09 10070 innen turneringsstart.

PÅMELDING SENEST 3. JANUAR 2016.     Påmelding per e-post til bente.stensvold@hotmail.com

Påmeldingen må inneholde opplysninger om :                                                

– Klubb

– Antall lag                                                                                             

– Årstall, klasse (G/J/mix)

– E-post adr

-Kontaktperson

– Telefonnr

 

Det dømmes etter NHF’s regler for minihåndball. Det legges vekt på å tilpasse reglene slik at det blir greit for barna som spiller.

Ved stor påmelding kan det bli nødvendig å redusere antall lag. Kampoppsett sendes kontaktpersonene som er oppgitt ved påmeldingen. Vi ber videre om at klubbenes ledere oversender dette dokumentet til sine kontaktpersoner for minihåndball. Eventuelle spørsmål rettes til Bente Stensvold, tlf. 41 43 52 75.

 

Vennlig hilsen Håndballavdelinga i Trønder-Lyn