Kick-off i Horghallen

På søndag hadde Trønder-Lyn IL og Hovin IL felles kick-off i Horghallen. Alle lagene våre ble presentert med innløpning til kul musikk og et stilig lysshow. Lysshowet ble arrangert av TT Lyd som består av Trym og Tobias, som for øvrig fikk hjelp av Marcus denne dagen. Det var også straffekonkurranser, tennisballkastkonkurranser, utdeling av fortjenestemedalje, kiosksalg og showkamp mellom damelaget og supporterne deres. Euro 2020-maskot Winni besøkte oss også. Etter dette arrangementet kan vi vel erklære håndballsesongen 2019/2020 for åpnet.

 

Skitreninger 2019-2020

Skiplan høsten 2019 Tr Lyn klubbtekst

Skitreningene er et samarbeid mellom Trønder-Lyn, Flå, Lundamo og Hovin. Når snøen kommer vil treningene være på Kvennabakkan, i Trehjørningen Idrettspark og i i Flås lysløype på Fremo. Høst-treningene vil i all hovedsak være på Flå og Lundamo dette året. Vi vil ha med så mange trønder-lynere som mulig, både aktive barn og gjerne også foreldre som blir med og skaper aktivitet og blir med som trenere. Skiplanen kommer som ranselpost fra Rosmælen i uke 39. Påmelding til Asbjørn Hepsø på messenger, mobil 41460325 eller mail asbjorhe@gmail.com.

Kick-off i Horghallen

Trønder-Lyn og Hovin kaster i gang håndballsesongen 2019/2020 med kick-off i Horghallen søndag 29.09.19 fra klokken 15.00 til ca. klokken 18.00.

Det blir presentasjon av lagene fra 10 år til og med senior. Det blir konkurranser, salg av nylansert supporterutstyr og kiosksalg. Arrangementet avsluttes med showkamp hvor damelaget vårt ikke kjenner sin motstander.

Dette blir en sosial happening for alle som liker håndball. Ta med familie og venner. Om du ikke har spilt håndball før, møt opp så knytter vi kontakt mot riktig lag.

Velkommen alle håndballvenner.

Saksliste årsmøte for 2018

Til alle medlemmer

Årsmøte i Trønder-Lyn Idrettslag

Tid: onsdag 20. mars 2019 klokken 19:00
Sted: Klubbhuset på Sørøya

Saker til behandling:

  1. Åpning
  2. Konstituering                                                                                                                                               – Valg av dirigent, sekretær og to representanter til å underskrive protokollen
  3. Årsmelding 2018
  4. Regnskap 2018
  5. Innkomne forslag                                                                                                                                       – Honorar til leder/ledere. Forslag: Hovedlagsleder honoreres med kr 10 000 årlig. Avdelingene oppfordres til selv å evt. vurdere honorar til sin leder i samsvar med reglene for ideelle organisasjoner og etter å ha konferert med hovedstyret.
  6. Fastsette kontingent for 2019
  7. Budsjett 2019
  8. Valg

Det vil bli enkel servering. Alle medlemmer ønskes velkommen!

For Trønder-Lyn Idrettslag,

Hovedstyret

Klubbrenn 2019

Resultater ligger her , eller under fanen Ski/Skirenn

Takker for laget for i år, men minner om Elgdilten og Elgkalvdilten førstkommende søndag. Info finner dere her : Elgdilten og Elgkalvdilten 2019

Været tilsier at føret skal holde seg i mange dager enda, så fortsett å bruk Idrettsparken selv om arrangementene for i år nærmer seg slutten.

Elgdilt og Elgkalvdilt søndag 10. mars

Værmeldinga den kommende uka er kald og fin, og med det sterke løypemannskapet vi har- så går vi nå ut med invitasjon til Elgdilt og Elgkalvdilt.

Elgdilten er et 15 km langt turrenn, du velger selv mellom fristil eller klassisk. Løypa har start og mål ved Skihytta i Trehjørningen Idrettspark og går opp Stenveien, videre opp til Sopphaugan (Ved Bjørsetkneppen)  og runden på vestsida av Kregneskjølen og tilbake til nedfarten i Stensåsveien. Ingen konkurranseklasse.

Elgkalvdilten blir skiltet i sløyfe på Langmyra som er i den innerste delen av lysløypa vår, og det blir mulig å justere lengden på løpet etter barnets alder og skilyst.

Les over innbydelsen som er vedlagt, har du spørsmål ta det med Kjetil Hulsund mail: Kje-hul@online.no, mobil 95908215 eller Asbjørn Hepsø: asbjorhe@gmail.com, mobil 41460325.

 

Elgdilten og Elgkalvdilten 2019

Resultater poengrenn 6

Poengrenn 6, 28.februar

Resultatliste her

Ligger også under Ski/Skirenn

Kort info til torsdag 7.mars; Klubbmesterskap. De som har deltatt på ett eller flere poengrenn tidligere i vinter trenger ikke å melde seg på. MEN; det er egen betaling (70,- pr deltaker) og egen premiering for klubbmesterskapet.

Kveldens premie mottas rett etter målgang, premie for poengrenn deles ut klassevis fortløpende etterpå.

Det blir også premieutdeling for vinterens poengrenn denne kvelden, så møt opp! Det blir nok flere overraskelser på sesongens siste arrangement!

Vi samler også inn startnummer denne kvelden.  De som evt ikke har anledning til å være med, bes levere startnummer på annen måte

Spørsmål? Ta kontakt med en av oss i Styret